Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου 2013 20:14

Ισόπαλο το ντέρμπι | «Μπουρλότο» στον 1ο όμιλο

Ισόπαλο 1-1 έληξε πριν λίγο το συριανό ντέρμπι, μεταξύ του ΑΟ Σύρου και του ΑΟ Πάγου. Οι δύο ομάδες μοιράστηκαν ένα κακό πρώτο ημίχρονο με τον Πάγο να καταφέρνει να προηγηθεί και τον ΑΟΣ να ανεβάζει στροφές στην επανάληψη, πιέζοντας τους φιλοξενούμενους, πετυχαίνοντας ένα τέρμα με τον συνήθη ύποπτο Σταματίου και χάνοντας μοναδική ευκαιρία να πάρει το ματς στις καθυστερήσεις ύστερα από κεφαλιά του Πρίντεζη.

Μετά το αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής ο 1ος όμιλος «παίρνει φωτιά» καθώς μετά τον πρώτο ΑΟ Σύρου (20 βαθμοί), Άνω Μερά, Αίαντας και ΑΟ Πάγου συγκατοικούν στη 2η θέση με 14 βαθμούς, κάτι που κάνει αντιληπτό ότι οι επόμενες αγωνιστικές θα παρουσιάσουν εξαιρετικό ενδιαφέρον, αφού θέση για τα μπαράζ υπάρχει μόνο για τον πρώτο, με τον 2ο να ξεκαθαρίζει τη συμμετοχή του ή μη μέσω αγώνα μπαράζ με τον αντίστοιχο δεύτερο του 2ου ομίλου.

Άγχος

Το στοιχείο που κυριάρχησε στο 1ο μέρος ήταν σίγουρα το άγχος, που ανάγκασε τις δύο ομάδες να επιδοθούν σε έναν ανορθόδοξο τρόπο παιχνιδιού με πολλά γεμίσματα που δεν είχαν ιδιαίτερο αποτέλεσμα. Ο Περιάλης, που ήταν από τους κορυφαίους του ΑΟΣ, στο 5ο λεπτό με ένα καλό σουτ που πέρασε άουτ έδειξε ότι θα δούμε ένα καλό ματς με τη συνέχεια να μας διαψεύδει.

(0-1) Από εκεί και πέρα οι ομάδες έπεφταν στο ένα λάθος πίσω από το άλλο μέχρι που στο 32’ σε μία ανύποπτη φάση ο Μπελεγρίνης εκτέλεσε ένα φάουλ με τον Καραμαλίγκα να αποκρούει με αστάθεια, τους αμυντικούς του ΑΟΣ να αδρανούν, νομίζοντας ότι η μπάλα έχει βγει κόρνερ και τον Μουλίδη να σεντράρει στον Πάπιτση, με τον τελευταίο να πιάνει κεφαλιά και να ανοίγει το σκορ του αγώνα.

Στη συνέχεια το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο χωρίς ευκαιρίες, με τον Τερόλη στο 44’να εξαπολύει ένα καλό σουτ που πέρασε άουτ και το οποίο ήταν ουσιαστικά αυτό που έκλεισε το 1ο ημίχρονο.

Υπεροχή

Με την είσοδο του Σταματίου στο 46΄ο ΑΟΣ γίνεται πιο επιθετικός, πιέζοντας τον Πάγο και δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες. Η ομάδα του Μάκη Πούλου είχε την υπεροχή και μάλιστα στο 5ο λεπτό ο Περιάλης πετυχαίνει γκολ που ακύρωσε ως οφσάιντ ο επόπτης Μαραγκός, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται έντονα σε αυτή τη φάση, καθώς όπως λένε ο παίκτης έχει φύγει από κανονική θέση. Ο Πάγος φάνηκε να αρκείτε στο ένα γκολ και στη συνέχεια στην ισοπαλία, καθώς η ομάδα του Ηλία Ξενικάκη δεν παρουσίασε κάτι ιδιαίτερο στον επιθετικό τομέα.

(1-1) Στο 57’ Σταματίου, Τζώρτζης και Περιάλης συνεργάζονται άψογα με τον δεύτερο να πασάρει στον πρώτο μέσα στη μεγάλη περιοχή και τον αρχισκόρερ του ΑΟΣ, με άψογο πλασέ να φέρνει το παιχνίδι στα ίσα.

Στο 68΄ ο Ξυγκάκης είχε ένα πολύ καλό σουτ που πέρασε άουτ, με τους Χαβδούλα και Πρίντεζη να φτάνουν κοντά στο γκολ της νίκης στο 85’ και στο 92’ αντίστοιχα, όμως οι κεφαλιές που επιχείρησαν πέρασαν μόλις άουτ από το δοκάρι του Κουκή.

  • Άψογη διαιτησία από τον κύριο Δεληγιάννη, παράπονα για τους επόπτες Μαραγκό και Αγγέλου.
  • Ο Μάκης Πούλος μετά τη γνωστή τιμωρία, παρακολούθησε τον αγώνα από τον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου, με τον βοηθό του Γιάννη Δαφνά να καθεται στον πάγκο και τους δυο τους να συνεννοούνται μέσω ενδοεπικοινωνίας (walky talky).

 

Συνθέσεις

 

Α.Ο. ΣΥΡΟΥ(Πούλος): Καραμαλίγκας, Δημόπουλος (46' Σταματίου), Ξυγκάκης, Κόκκαλης, Σούρλας (62' Βαβουράκης), Τερόλης, Σταμούλης, Τζώρτζης, Βελέντζας (62' Χαβδούλας), Περιάλης, Πρίντεζης. 

 

ΠΑΓΟΣ (Ξενικάκης): Κουκής, Β. Πάπιτσης, Ξανθάκης, Σαμιωτάκης, Πρελορέντζος (46' Μανωλιός), Μπελεγρίνης, Βαρθαλίτης, Παλαιολόγος (49' Πρίντεζης), Μουλίδης, Βάλβης, Γ. Πάπιτσης.

 

Ακούστε εδώ τα γκολ όπως τα περιέγραψε ο Βαγγέλης Αρχολέκας στη ζωντανή ραδιοφωνική μετάδοση που έκαναν από κοινού το sportcyclades.gr και ο Mykonos fm 98.1

 

DSC03092DSC03093DSC03094DSC03095DSC03096DSC03097

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares